Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: Links no worky

  1. #1
    Lifetime Member Getting Dirty Matt's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7,771
    Rep Power
    17

    Links no worky

    Jon, in case you're not aware yet... links aren't working. All the sigs, threads, etc. The threads seem to be there, but for whatever reason if you click a link that was posted before the site went down, it doesn't work. I believe the URL's are the same though

  2. #2
    Super Moderator Getting Dirty 07JeepXK's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    East Aurora, NY
    Posts
    3,082
    Rep Power
    13
    Hmmm that's not good.
    2007 4.7 Liter XK | Front Modified OME HD Lift | Rear 4" Superlift | JBA UCA's | Rusty's Rear Adjustable Track Bar | Rysty’s Adjustable Upper and Lower Rear Control Arms w/Heim Joints | Mickey Thompson Classic III 17x9 Wheels | 315/70R17 Goodyear Duratracs | Airflow Snorkel | Flowmaster 40 Series Muffler | Superchips Flashpaq | Mopar Skids | 4xGuard Belly Guard | American Rebel Rear Diff Cover | Rear Powertrax No-Slip | Front Electronic Locker | Rear Heat/AC Delete

  3. #3
    Lifetime Member Getting Dirty Sal-XK's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Raeford NC
    Posts
    5,201
    Rep Power
    16
    If we have to change every link again I'm going to scream!

  4. #4
    Lifetime Member Getting Dirty Matt's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7,771
    Rep Power
    17
    Ok i see the difference.... the '/' is now a '?'

    Before site change:
    theultimatejeep.com/showthread.php/73-Sal-XK-s-Garage

    After site change:
    theultimatejeep.com/showthread.php?73-Sal-XK-s-Garage

    ..... please tell me this can be an across the change software fix and we dont have to edit every single link we posted

  5. #5
    Lifetime Member Getting Dirty Sal-XK's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Raeford NC
    Posts
    5,201
    Rep Power
    16
    Quote Originally Posted by Matt View Post
    Ok i see the difference.... the '/' is now a '?'

    Before site change:
    theultimatejeep.com/showthread.php/73-Sal-XK-s-Garage

    After site change:
    theultimatejeep.com/showthread.php?73-Sal-XK-s-Garage

    ..... please tell me this can be an across the change software fix and we dont have to edit every single link we posted
    Oh my freaking god!!!!!!!! LMAO I hope to god that can be done with a click from the web guy. But I have a feeling were going to be doing every single link again.

  6. #6
    Lifetime Member Getting Dirty Matt's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7,771
    Rep Power
    17
    That's a lot of links now!

  7. #7
    Lifetime Member Getting Dirty Sal-XK's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Raeford NC
    Posts
    5,201
    Rep Power
    16
    Quote Originally Posted by Matt View Post
    That's a lot of links now!
    Yuup! Probably triple the links we had to do last time.

  8. #8
    Senior Member Getting Dirty criket's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Dobson, NC
    Posts
    647
    Rep Power
    9
    I have been trying to get on this forum for 2 weeks now and it kept showing a database error. I have finally been able to get on today!!!! Sounds like I'm not the only one with a problem.
    SOLD - 2005 | WK | Khaki | 3.7 | QT1 | OME HD Front Struts | Rusty's 2" lift in Rear w/ Monroe load levelers (F150 version) | 265/70 Nitto Terra Grapplers | 17" Moabs | 1.5" wheel spacers | Pinch weld mod | Rear fender trim mod | 4xG Matrix w/ reciever hitch | 4xG Belly guard | SOLID Diff cover | Cobra CB radio | 4xG CB radio antenna mount

  9. #9
    Lifetime Member Getting Dirty Sal-XK's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Raeford NC
    Posts
    5,201
    Rep Power
    16
    Quote Originally Posted by criket View Post
    I have been trying to get on this forum for 2 weeks now and it kept showing a database error. I have finally been able to get on today!!!! Sounds like I'm not the only one with a problem.
    Nope the forum had to switch server providers and it took awhile. We posted it on TUJ's FB page.

  10. #10
    Knappster
    Guest
    I sent an e-mail to the WebGuy about the links problem, I will let you know what he finds.

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Jeep XK\WK Parts Links
    By Sal-XK in forum General Jeep Commander & Grand Cherokee Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2011, 09:05 PM
  2. Don't forget to update your links
    By Matt in forum Forum Help/Rules/FAQ's
    Replies: 11
    Last Post: 09-05-2011, 09:48 PM
  3. JBA rear links
    By EvilJager in forum Parts For Sale / Wanted / Trade
    Replies: 6
    Last Post: 09-01-2011, 02:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •